Always free shipping within Europe!

Eco from the past - vackra berbermattor från Marocko!

Berbermattor från de marockanska Atlasbergen och nomadmattor från de turkiska Taurusbergen i Anatolien fortsätter vara otroligt eftersökta bland arkitekter, inredare och stylister men även initierade privatkonsumenter över hela världen - av en anledning.

Dessa vintagemattor har nämligen en unik förmåga att ge ett rum den där svårdefinierade men attraktiva känslan av avslappnad stilsäkerhet och bohemisk glamour som kanske bäst beskrivs med ordet “själ”.

Förutom sin fascinerande historia, variationsrikedom, kvalitet och naturliga skönhet - är de marockanska och turkiska nomadmattorna kanske också några av de mest ekovänliga designprodukterna på marknaden idag. Tillverkade av ull från egna får och enligt de traditionella metoder som använts i Marocko och Turkiet i århundraden, gör dessa vintagemattor till ett ytterst medvetet val om man uppskattar hållbar design.

Välkommen att utforska vår handplockade kollektion av unika vintagemattor på ecofromthepast.com. Om du hittar något du gillar och kanske till och med väljer att handla - ser vi fram emot att dela vårt bidrag till en mer hållbar värld med dig. Där mattor med en unik personlighet och historia får möjlighet att hitta nya miljöer att förgylla.

Leave a comment

Name .
.
Message .

Please note, comments must be approved before they are published